Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Verre Reizen Event Den Haag

Fokker Terminal Binckhorstlaan 249, Den Haag, Nederland

Ontdek jouw volgende avontuur op 19 en 20 oktober 2024 tijdens de najaarseditie van het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Laat je inspireren en plan jouw droomreis op maat met de deskundige hulp van reisspecialisten. Ontmoet meer dan 200 bestemmingen onder één dak en vind de perfecte bestemming voor jouw volgende verre reis. Ervaar een uniek evenement op een bijzondere locatie, speciaal ontworpen voor reisliefhebbers zoals jij.

Verre Reizen Event Groningen

Martiniplaza Leonard Springerlaan 2, Groningen, Groningen, Nederland

Ontdek jouw volgende grote avontuur op 26 en 27 oktober 2024 tijdens het Verre Reizen Event in Martiniplaza, Groningen. Laat je inspireren en maak jouw droomreis op maat met de expertise van reisspecialisten. Verken meer dan 200 bestemmingen onder één dak en vind de ideale plek voor jouw volgende verre reis. Beleef een uniek evenement op een bijzondere locatie, speciaal ontworpen voor reizigers zoals jij.

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Amsterdam

Beurs van Berlage Damrak 243, Amsterdam, Nederland

Ontdek onze bijzondere reisbeurs, waar het massatoerisme plaatsmaakt voor een focus op kwaliteit en authenticiteit. De beurs vindt plaats op 4 en 5 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam, met een virtuele optie beschikbaar via ons 5-sterren kompas. Hier ontmoet je gespecialiseerde touroperators met diepgaande kennis van diverse bestemmingen en reisstijlen. Verwacht geen standaard toeristische infostands; in plaats daarvan bieden we maatwerk dat je meeneemt naar onbekende paden en unieke aspecten van een land laat ontdekken. De focus ligt op actieve vakanties, weg van traditionele zit- of strandvakanties. Onze beurs biedt ook ca. 250 live presentaties over minder bekende delen van Europa en andere continenten. Het doel? Het opdoen van nieuwe en verfrissende ervaringen, ver weg van de gebruikelijke toeristische hotspots. Kom en laat je inspireren door onze bijzondere reisbeurs!

Vakantiebeurs 2025

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein 6, Utrecht

De vakantiebeurs in Utrecht is een jaarlijks evenement waar reisbureaus, bestemmingen en reisliefhebbers samenkomen. Het biedt bezoekers de kans om reisinspiratie op te doen, vakantieaanbiedingen te […]