Het laatste VoxTS nieuws

6 april 2024

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Amsterdam

Ontdek onze bijzondere reisbeurs, waar het massatoerisme plaatsmaakt voor een focus op kwaliteit en authenticiteit. De beurs vindt plaats op 4 en 5 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam, met een virtuele optie beschikbaar via ons 5-sterren kompas. Hier ontmoet je gespecialiseerde touroperators met diepgaande kennis van diverse bestemmingen en reisstijlen. Verwacht geen standaard toeristische infostands; in plaats daarvan bieden we maatwerk dat je meeneemt naar onbekende paden en unieke aspecten van een land laat ontdekken. De focus ligt op actieve vakanties, weg van traditionele zit- of strandvakanties. Onze beurs biedt ook ca. 250 live presentaties over minder bekende delen van Europa en andere continenten. Het doel? Het opdoen van nieuwe en verfrissende ervaringen, ver weg van de gebruikelijke toeristische hotspots. Kom en laat je inspireren door onze bijzondere reisbeurs!
6 april 2024

Verre Reizen Event Groningen

Ontdek jouw volgende grote avontuur op 26 en 27 oktober 2024 tijdens het Verre Reizen Event in Martiniplaza, Groningen. Laat je inspireren en maak jouw droomreis op maat met de expertise van reisspecialisten. Verken meer dan 200 bestemmingen onder één dak en vind de ideale plek voor jouw volgende verre reis. Beleef een uniek evenement op een bijzondere locatie, speciaal ontworpen voor reizigers zoals jij.
6 april 2024

Verre Reizen Event Den Haag

Ontdek jouw volgende avontuur op 19 en 20 oktober 2024 tijdens de najaarseditie van het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Laat je inspireren en plan jouw droomreis op maat met de deskundige hulp van reisspecialisten. Ontmoet meer dan 200 bestemmingen onder één dak en vind de perfecte bestemming voor jouw volgende verre reis. Ervaar een uniek evenement op een bijzondere locatie, speciaal ontworpen voor reisliefhebbers zoals jij.
6 april 2024

Afrika Festival Hertme

Stap binnen in een wereld van Afrikaanse ritmes en kleuren, waar exotische markten en smaken je zintuigen prikkelen. Al 34 jaar lang vormt dit festival het kloppende hart van Hertme, met zijn betoverende mix van muziek en cultuur. Mis deze unieke ervaring niet en laat je meeslepen door de onvergetelijke sfeer van het Afrika Festival Hertme.
26 december 2023

Nieuw in ons aanbod

Om uw trip naar Sipi Falls nog spectaculairder en/of aangenamer hebben wij onderstaande aan ons al ruime aanbod toegevoegd. Zoals bekend komen er diverse kampioen marathon […]